Curierul Românesc

George Simion (AUR) anunță că nu va face nicio coaliție de guvernare cu PNL sau PSD la alegerile din 2024

Președintele AUR, George Simion, a cerut un vot din partea participanților la Conferința Națională AUR dedicată alegerilor din 2024, prin care să se excludă orice formă de alianță cu unul dintre partidele aflate în acest moment la putere.

Decizia fusese adoptată formal în forurile de conducere ale Alianței și a fost comunicată în spațiul public, dar liderul AUR a ținut să o formalizeze în cadrul Conferinței Naționale.

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat pentru acest sfârșit de săptămână o întâlnire cu reprezentanții tuturor organizațiilor locale ale partidului, în cadrul căreia va definitiva și va adopta strategia electorală pentru anul 2024.

Lucrările au fost deschise chiar de către președintele George Simion, care le-a cerut membrilor și conducătorilor din structuri să declanșeze mobilizarea generală și să intre în dispozitiv pentru campaniile electorale din anul următor.

Obiectivul anunțat de AUR pentru 2024 este câștigarea tuturor rundelor de alegeri, începând cu cele dedicate Parlamentului European.

Surpriza politică a începutului de toamnă este deocamdată sondajul de opinie publicat, pe 1 septembrie, de către INSOMAR, sondaj în care pentru prima dată AUR este cotat pe primul loc, cu 27% din preferințele electoratului, urmat de PSD – 25% și PNL – 15% și USR – 7%

Related Articles

Back to top button