Curierul Românesc

George Simion: Frica față de AUR se simte în orice primărie mică sau mare din România

George Simion, liderul mișcării civice, a adresat o serie de preocupări serioase cu privire la starea actuală a politicii din România. În discursul său ferm, el a subliniat că ultimele zile petrecute călătorind prin țară l-au convins că există o frică palpabilă în rândul populației.

„Această călătorie m-a adus în contact direct cu frica politicienilor de la PSD-PNL”, a declarat Simion. „De la Craiova la Găești, de la Târgoviște la Giurgiu, am simțit această teamă care planează asupra fiecărui loc. Este o frică de AUR, o frică atât de puternică încât a determinat acțiuni extreme din partea celor aflați la putere.”

Simion a criticat vehement deciziile luate de guvernul actual, afirmând că acestea sunt ilegale și neconstituționale. „Organizarea rapidă și neconstituțională a acestor alegeri comasate este o încălcare flagrantă a drepturilor democratice ale poporului român”, a subliniat el.

Liderul mișcării civice a făcut apel la unitate și mobilizare împotriva a ceea ce el a numit „lovitura de stat în desfășurare”. „Suntem aici să ne opunem acestor acțiuni ilegale și să ne apărăm libertatea, democrația și identitatea noastră românească”, a declarat el cu hotărâre.

În concluzie, George Simion a transmis un mesaj clar către guvern și către poporul român: „Nu vom permite să fim înlăturați sau eliminați. Ne vom opune cu toate resursele noastre acestor acțiuni nedemocratice și ilegale. Este timpul să ne unim și să luptăm pentru valorile noastre fundamentale.”

Declarația lui George Simion vine într-un moment de agitație politică și tensiuni crescute în țară, iar cuvintele sale reflectă determinarea și hotărârea de a face față provocărilor actuale cu curaj și integritate.

Related Articles

Back to top button