Dimitrana Mitrea de la AUR: avem nevoie de voluntari ca să stea în secții

Dumitrana Mitrea a lansat un apel către români să vină să apere voturile date în favoarea AUR:

„Încă o zi in care actuala putere încearcă să ne îngenuncheze.
Și nu mă refer la AUR, ci la noi ca cetățeni ai acestei țări.
Dreptul de a avea membri în secții de votare este și va fi mereu tot o modalitate ca ele, partidele cu ștaif sa aibă prioritate în a ocupa locuri in aceste secții. De ce este prioritar? Uite așa, că ei fac legile. Câți membri trebuie sa fie într-o secție de votare ? Pai tot ei decid câți?
Interesant este că, deși în județul Neamț , nu avem prea multi unguri, sau minorități naționale, aceste partide au avut câte 490 de oameni simpatizanți in toate secțiile de votare din Neamț. Adică au mai mulți membri decât PMP care nu au reușit să își ocupe toate secțiile din Neamț.
Astfel a rezultat că AUR a primit 31 de secții din 490….
Nu vom putea să știm în timp real cate persoane ne-au votat, de aceea fac apel la voi, cei care vreți schimbare, cei care macar acum realizați că ni se pun piedici , va rugam sa nu ii lăsați să își bată joc de o nație întreaga .
Avem nevoie de voi, ca voluntari, să stăm în secțiile de votare in data de 6 decembrie și să le suflam in ceafa. Să simtă că suntem cu ochii pe ei și nu ii vom lăsa să ne îngenuncheze și că ne vom păzi procesul de vot.”