Opinii

Bugetarii de lux vor să ucidă sectorul construcțiilor și agricultura românească – Marius Lulea

Bugetarii de lux vor să ucidă sectorul construcțiilor și agricultura românească.

România are deficit bugetar mare deoarece numărul de angajați la stat este aici de două ori mai mare raportat la salariații din privat decât în Polonia, Franța sau Marea Britanie.

Evident că acest dezechilibru ține economia blocată și statul nefuncțional.

În loc să taie din numărul salariaților de la stat, din politicienii angajați acolo, din rudele lor, guvernul Ciolacu dorește să crească taxele pe sectorul construcțiilor și în agricultură, două sectoare greu încercate.

Aceste sectoare nu au o facilitate, au normalitatea. Astăzi 47% din munca românilor reprezintă taxe către stat. Nu primim la schimb educație, sănătate, drumuri, pentru toate plătim din nou. Ar trebui pe toate sectoarele redusă taxare muncii la sub 25%, nu să se anuleze acest lucru pe anumite sectoare.

Practic în plină criză guvernul PSD și-a propus să pună pe butuci economia națională, ce a mai rămas din ea după 33 de ani și să distrugă orice urmă de antreprenor român.

Eu vă spun: e un război între noi și ei, între poporul român și aceste rețele de crimă organizată. Fie ne trezim, fie ne scot pe toți afară din țară.

Related Articles

Back to top button