Curierul Românesc

AUR București declară război mâzgălelilor și graffitiurilor din centrul Capitalei

O echipă a filialei AUR București, în frunte cu Mihai Enache, a desfășurat joi, 7 noiembrie, prima acțiune de curățare a graffitiurilor din zona centrală a Capitalei. Eliminarea inscripțiilor care urâțesc aspectul clădirilor din centrul orașului este obiectivul campaniei demarate de AUR București.

Președintele AUR București, Mihai Enache, a explicat că astfel de acțiuni contribuie la asigurarea unui mediu urban mai curat și mai îngrijit pentru toți locuitorii: „Graffitiul are locul său în cultura urbană, însă vandalismul lipsit de valențe artistice trebuie combătut, iar fațadele clădirilor din centrul Capitalei trebuie să aibă un aspect curat și bine întreținut. Oriunde întorci privirea în București vezi mâzgăleli, înscrisuri care acoperă clădiri de patrimoniu și nu doar”.

Campania AUR București de îndepărtare a semnăturilor, a mâzgălelilor și mesajelor triviale de pe clădirile, zidurile și monumentele din centru vizează creșterea calității vieții celor care locuiesc, muncesc și își petrec timpul liber în București.

Related Articles

Back to top button