A murit Oliviu Gherman

DIN PACATE, EXZISTENTA, VALORILOR UMANE , CE SI-AU DERULAT SAU NU, PROPRIILE PERIOADE DESTINATE, DEVIN VIZOAL, TOT MAI VIZOAL, UMBRITE DE EXZISTENTELE NEJUSTIFICATE, A LE UNOR „FIINTE” CE SE CRED IN GANDIREA LOR, FIINTE UMANE.
A TE NASTE CA FIINTA… SE DATOREAZA UNEI CONTINUITATI, UNUI DESTIN CE NU POATE FI OPRIT…A TE NASTE, PENTRU A DEVENI IN TIMP O AUTENTICA FIINTA, FIINTA UMANA…DOAR TIPUL , TIMPURILE DECID!
DIN PACATE…DACA, ACEST PACAT, AL CONTINUITATII, O CONTINUITATE NECONTROLATA,
HAZARDATA , NU S- AR FI INFAPTUIT…VALORILE UMANE, AUTENTICE, DESTINATE A FII, DE TIMPURILE CARE DECID, DERULAREA PERIOADEI EXZISTENTEI LOR, AR FI FOST SI POATE FI IN PERMANENTA VIZOALIZATA, FIIND BENEFICA PENTRU VIITOR.
PS. DUMNEZEUL AUTENTIC SI NU CEL CREEAT DE GANDIREA , GANDIRILE UMANE, SA-I FIE MEREAU ALATURI, SPERAND LA RANDUL NOSTRU CA, CEI CARE INCA SUNT DESTINATI A FI VALORI UMANE , AUTENTICE CE NU SI-AU DERULAT IN TOTALITATE PERIOADA EXZISTENTEI LOR ,SE VOR UNII , BENEFIIC FIIND PENTRU VIITOR!
PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , ROMANUL, POLITICIANUL AUTENTIC CU A SA EXZISTENTA, CU A SA PERIODA, INCA NEDERULATA IN TOTALITATE!…
ApreciazăApreciază

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.