Marcel Ciolacu: Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale!

Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale!

PSD are mii de candidați care și-au demonstrat deja competența și profesionalismul în administrația publică. Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate!

Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toții cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și-au bătut joc de copii și pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România și nici comunitățile locale.

Nu se mai poate așa! Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor și dezvoltarea comunității din care fac parte.
Sunt convins că românii le vor acorda încrederea celor care au demonstrat că muncesc cu adevărat pentru ei! Sunt convins că românii vor alege Partidului Social Democrat!

Le urez mult succes tuturor candidaților noștri!