comunicat

George Simion: „Nu creșterii de taxe, trebuie reduse cheltuielile publice și dați afară politicienii”

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a venit cu un mesaj puternic pentru cei care susțin creșterea taxelor ca soluție la actuala criză economică: „Nu creșterii de taxe, trebuie reduse cheltuielile publice și dați afară politicienii.”

Într-o perioadă de instabilitate economică, PSD a propus creșterea taxelor pentru a compensa deficitul bugetar, o măsură la care George Simion și colegii săi de la AUR se opun categoric. Ei cred că soluția nu stă în sarcina suplimentară a contribuabililor, ci în eficientizarea cheltuielilor publice și într-o guvernare responsabilă.

„Majorarea taxelor este o soluție de moment, de suprafață, care nu rezolvă problemele structurale ale economiei noastre. Avem nevoie de reforme fundamentale, nu de soluții rapide care să paseze povara pe umerii cetățenilor”, a declarat Simion.

Liderul AUR a făcut un apel către guvernare pentru a se concentra pe reducerea cheltuielilor publice în loc să majoreze taxele. Simion a subliniat că sunt multe zone în care guvernul poate economisi bani, inclusiv reducerea numărului de politicieni.

„Trebuie să reducem cheltuielile publice și să dăm afară politicienii care nu aduc nicio valoare adăugată sistemului. Avem nevoie de eficiență și responsabilitate fiscală, nu de taxe mai mari”, a adăugat Simion.

George Simion și colegii săi de la AUR cer o abordare responsabilă, concentrată pe eficiență și reducerea cheltuielilor publice, în locul unei politici de taxare excesive.

Related Articles

Back to top button