Curierul Românesc

Deputatul AUR Florin Pușcașu solicită premierului Ciolacu să trimită corpul de control la Consiliul Județean Suceava: Gheorghe Flutur risipește bani europeni pentru a organiza paranghelii cancelarului Austriei, Karl Nehammer

Florin Pușcașu, deputat AUR de Suceava, solicită premierului Marcel Ciolacu să trimită corpul de control la Consiliul Județean Suceava întrucât există suspiciuni că actualul președinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, risipește bani europeni pentru a organiza paranghelii cancelarului Austriei, Karl Nehammer.

Florin Pușcașu îl acuză pe Gheorghe Flutur că, în loc să se ocupe de promovarea județului Suceava la târgul de turism de la Berlin (5-7 martie 2024), a irosit fondurile pentru a câștiga simpatia popularilor europeni, prezenți la Congresul de la Romexpo, în perioada 6-7 martie.

„Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a organizat în perioada 6-7 martie, la Romexpo, lansarea pe plan international a strigăturii OAKAKA cu ocazia venirii lui Karl Nehammer, cancelarul Austriei la Congresul Partidului Popular European (PPE).

Disperarea lui Gheorghe Flutur este că PNL (PDL) mai contribuie la portofoliu popularilor europeni doar cu 9%, conform ultimilor sondaje, riscând ca acest partid să fie dat afară din grupul popularilor europeni. Pentru a face pe plac popularilor europeni, Gheorghe Flutur a reținut încă 15 zile cu casă și masă plătită în București și pentru perioada 6-7 martie 2024 standul Bucovinei care a fost prezent în perioada 15-18 februarie 2024 la Romexpo la Târgul de turism al României. Toate acestea pentru a aduce osanale lui Karl Nehamer și Ursulei von der Leyen, cei care țin România în afara Schengen.

În loc ca Gheorghe Flutur să întărească prezența județului Suceava la târgul de turism de la Berlin din perioada 05-07 martie 2024, unde există publicul țintă identificat de operatorii de turism pentru promovarea vacanțelor în județul Suceava, acesta a preferat să aducă osanale liderilor europeni care să îl salveze cu un loc de europarlamentar, întrucât ultimele sondaje de opine îl creditează cu 28% pentru Consiliul Județean Suceava. Până la această oră, nu știm dacă a fost deplasat și ansamblul artistic Ciprian Porumbescu, dar știm că Gheorghe Flutur a declarat că, la stand, a fost expusă pictură naivă”, a precizat deputatul AUR.

Având în vedere acuzațiile de mai sus, Florin Pușcașu solicită premierului Marcel Ciolacu să răspundă la întrebarea: la ce dată veți opri risipa banului public și când veți trimite corpul de control al Primului Ministru pentru a vedea dacă sunt deturnați bani europeni de către Gheorghe Flutur?

Related Articles

Back to top button