comunicat

UDMR fură, cu ajutorul PSD, perla coroanei energiei românești

Udemeristul Karoly Borbely, fost membru în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, va fi probabil viitorul șef al celei mai râvnite companii de stat românești. 

Comitetul de Nominalizare și Remunare audiază astăzi și mâine candidații la șefia Hidroelectrica, cea mai valoroasă societate de stat românească. Pentru postul de președinte al Directoratului producătorului de energie verde candidează Karoly Borbely, fost membru în Consiliul Supraveghere Hidreoeletrica. Numele său a fost vehiculat pe surse de ceva vreme, dar a fost confirmat azi pentru PUTEREA. Acesta este căsătorit cu fata lui Ionel Gagu, un om de afaceri din Buzău, foarte apropiat de premierul Marcel Ciolacu.

Recent, în presă a apărut informația că omul de afaceri s-a văzut la un restaurant cu șeful Executivului. „Eu am stat lângă masa unde s-au întâlnit Gagu și Ciolacu. S-a întâmplat în urmă cu 2-3 săptămâni, la Restaurant ART. Ciolacu s-a așezat lângă Gagu și au mâncat împreună. Nu știu să vă spun ce au discutat exact, însă vorbeau despre ceva afaceri”, a declarat un pesedist pentru Știri din surse Buzău.

Sursa Puterea

Related Articles

Back to top button