comunicat

Deputatul Ilie-Alin Coleșa (AUR): Caravana „Vara românilor” a străbătut peste 40 de comune din județul Cluj

Parlamentarii AUR au ales să fie și în această vară alături de români – echipa AUR Cluj, în frunte cu deputatul Ilie-Alin Coleșa, a străbătut în perioada iulie-august peste 40 de comune și a stat de vorbă cu localnicii spre a le afla doleanțele. În acest fel, odată cu începerea următoarei sesiuni parlamentare, deputații AUR vor putea elabora proiecte de lege care să fie cât mai aproape de ceea ce își doresc românii. De asemenea, toți românii au fost informați cu privire la programul de guvernare asumat de Alianța pentru Unirea Românilor.

Printre localitățile vizitate de către AUR Cluj se află comunele Sânpaul, Mihai Viteazu, Mica, Țaga, Geaca și Pălatca. La nivel local, nemulțumirile românilor sunt aproape aceleași și pornesc de la indiferența aleșilor locali, care se dovedesc a fi simpli demagogi – odată ajunși în funcții, primarii uită de promisiunile făcute în campania electorală. Proiectele rămân doar pe hârtie, astfel că de la an la an, frustrarea și nemulțumirile oamenilor cresc.

Deputatul AUR Ilie-Alin Coleșa s-a referit la cazul comunei Mica, unde Alianța pentru Unirea Românilor are o echipă unită care și-a propus să rezolve problemele oamenilor – devierea traficului greu, lipsa trotuarelor, colmatarea unor văi, demolarea școlii, vechi ilegalități legate de căminul cultural.

„Suntem alături de oameni. Avem nevoie de exercițiul unității pentru a putea îndrepta lucrurile rele și a le continua pe cele bune”, a afirmat Coleșa.

Related Articles

Back to top button