Curierul Românesc

Lideri PNL, trădați de Ciucă, vor să treacă la AUR

Mai mulți lideri locali ai Partidului Național Liberal (PNL) și-au exprimat intenția de a părăsi formațiunea, acuzând conducerea centrală de trădare și neglijare a intereselor locale. Nemulțumiți de modul în care premierul Nicolae Ciucă și-a gestionat relațiile cu PSD, acești lideri văd în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) o alternativă politică viabilă, care ar putea să le reprezinte mai bine interesele și valorile.

Această mișcare radicală vine în urma unei perioade de tensiuni crescânde în cadrul PNL, după ce pesediștii le-au furat mai mulți primari, în timp ce conducerea partidului bea vinuri scumpe prin București și nu face nimic pentru protejarea structurilor din teritoriu. Liderii locali se simt abandonați de conducerea partidului, care pare să prioritizeze alianțele politice naționale în detrimentul succesului și integrității organizațiilor locale.

Decizia acestor lideri de a lua în considerare trecerea la AUR marchează un moment de răscruce pentru politica românească, subliniind o posibilă reconfigurare a spectrului politic

Related Articles

Back to top button