Curierul Românesc

Antonio Andrusceac: credința și familia sunt valorile mele principale, cele pentru care am și venit alături de AUR

Absolvent al Universității din București cu calificativul „Magna Cum Laude”, Antonio Andrusceac  este vicepreședintele Alianței pentru Unirea Românilor și candidatul AUR la Camera la Camera Deputaților în circumscripția 4, Bacău.

Antonio Andrusceac este un activist civic cunoscut, fiind premiat de trei ori, unul dintre premii fiind din partea Patriarhiei Române, pentru proiecte sociale pe care le-a derulat de-a lungul timpului.

A activat patru ani în calitate de consilier local. Tot patru ani a fost și consilier parlamentar.

Antonio Andrusceac declară într-un interviu că „credința și familia sunt valorile mele principale, cele pentru care am și venit alături de AUR”.

Are o experiență care îi permite să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privesc problemele administrației locale cât și cele din cadrul administrației centrale.

Este cel mai performant consilier local din țară, având multe proiecte în favoarea comunității oamenilor pe care ia reprezentat.

Antonio Andrusceac a susținut performanța unor copii greu încercați. Copiii pe care ia ajutat Antonio au devenit premianți și au absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat în proporție de 100%.

Related Articles

Back to top button