Curierul Românesc

OMV – acești coloniști care vor să extragă toate bogățiile României gratis Antonio Andrusceac (AUR)

Deputatul AUR, Antonio Andrusceac, atrage atenția asupra unei situații create pe platforma de extragere a gazului din Marea Neagră, OMV, unde angajații nu mai sunt plătiți în semn de protest pentru taxarea companiei de către stat cu 1% din cifra de afaceri. 

„Nu este o zi bună și pentru lucrătorii de pe platforma de sustragere a gazelor din Marea Neagră a celor de la OMV. OMV nu își plătește angajații, preluați printr-o firmă a lui Comănescu. Pentru că asta este schema, OMV îi dă ordin lui Comănescu să nu trimită banii angajaților, pentru ca astfel să pună presiune pe Guvernul Ciolacu, ca aceștia să accepte în cele din urmă, nu doar reducerea acelei cote de 1% cu care vor să îi taxeze.

Care a ajuns în momentul acesta la 0,46% dar ei vor să mai obțină ceva, acești exploatatori de la OMV, acești coloniști care vor să extragă toate bogățiile României, și să vândă, înainte de a asigura, așa cum era în contract necesarul de gaz pentru România.”, spune deputatul.

Acesta mai precizează faptul că muncitorii, în acest moment, sunt neplătiți de mai bine de 2 luni de zile și din cauza situației disperate în care se găsesc, au intrat în grevă.

„Nu mai intră în instalație, nu mai procesează extracția, care este de 2 milioane de euro pe zi, iar acești ticăloși nu își plătesc oamenii. Marcele, ia atitudine și fii bărbat așa cum mi-ai promis, hai, în al 12-lea ceas faceți ceva și pentru țara asta.

Așteptăm să vedem că vă duceți acolo, în mijlocul mării, alături de oamenii neplătiți, sclavi pe plantația OMV.”

Related Articles

Back to top button