Curierul Românesc

Membrii USR sunt nemulțumiți de alianța cu partidul lui Băsescu: este sfârșitul

Uniunea Salvați România, cândva văzută ca bastionul schimbării și integrității în politica românească, și-a dezamăgit dramatic susținătorii. Prin alianța sa recentă cu Eugen Tomac și Ludovic Orban, USR nu doar că și-a abandonat promisiunile de reformă, dar pare să se fi predat cu brațele deschise sistemului pe care jurase să-l combată. Ce ironie amară pentru un partid care s-a lansat cu mesaje anti-sistem, doar pentru a se transforma într-un alt pion al sistemului!

USR, care altădată critica vehement sistemul politic vechi, acum pare să îmbrățișeze cu entuziasm exact acele elemente pe care le disprețuia. Alianța cu Tomac și Orban, figuri compromise total în politica, este un exemplu perfect de oportunism politic. USR a aruncat rapid peste bord idealurile de schimbare și integritate, dovedind că, în politica românească, principiile sunt doar monedă de schimb pentru putere și influență.

Reacția publicului la această mișcare politică este în mare parte una de dezamăgire și frustrare. Pentru susținătorii și membrii fideli, această alianță este o palmă pe obraz. USR a demonstrat că nu are niciun fel de principii și merge spre această alianță doar pentru a încerca să treacă pragul electoral.

USR cu Drulă în frunte a reușit performanța de a se transforma dintr-un partid „revoluționar” într-unul oarecare, plin de penali ca Voiculescu și Clotilde.

Related Articles

Back to top button