Curierul Românesc

Se poate. Alin Sorin Sandu, primarul AUR din Amara, a refăcut Grădina de Vară cu bani europeni

Dacă există voință politică și implicare, se pot face lucruri mărețe. A demonstrat acest lucru Alin Sorin Sandu, primarul AUR din Amara, județul Ialomița, care a reușit să redea comunității Grădina de Vară, care va găzdui anul acesta cea de-a 54-a ediție a festivalului Trofeul Tinereții. Aceasta nu este însă unica realizare a edilului, care a desfășurat ample acțiuni de ecologizare și proiecte de investiții în școli și grădinițe, precum și în domenii importante ca infrastructură și utilități.

Alin Sorin Sandu și-a propus dă transforme stațiunea Amara într-o atracție turistică de top, totul cu pași mici și cu un buget bine gândit, ținând cont de risipa de resurse care s-a făcut în timpul mandatelor primarilor PSD și PNL.

„Grădina a fost refăcută din fonduri europene, are mai bine de 1000 de locuri și va găzdui, și anul acesta, festivalul Trofeul Tinereții, care se află la a 54-a ediție, fiind unul dintre cele mai longevive din România, la care vă și așteptăm pe 13-14 august!”, a transmis primarul AUR din Amara.

Alin Sorin Sandu și-a propus să realizeze o serie importantă de proiecte până la finalizarea mandatului, precum:

– Platformă de gunoi de grajd
– Centru medical multifuncțional
–  Azil de bătrâni
– Reabilitare, modernizare și dotare Casa de Cultură „Jan Căciulă” din orașul Amara, județul Ialomița
– Expertiza și îmbunătățirea sistemului de captare, transport, tratare și distribuție a apei curente în localitatea Amara
– Modernizare străzi în orașul Amara, Etapa II
– Reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, alei și trotuare în stațiunea Amara

Related Articles

Back to top button