Curierul Românesc

 O femeie de 34 de ani a murit aruncându-se de la etaj, din Constanța după ce a născut

O femeie de 34 de ani, care era internată la Spitalul Municipal Medgidia pentru că născuse, a murit după ce, în noaptea de joi spre vineri, s-ar fi aruncat de la etajul trei al unităţii medicale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că pe 2 noiembrie, în jurul orei 21,00, lucrători ai Poliţiei Municipiului Medgidia au fost sesizaţi că o persoană ar fi căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare. Ulterior, aceasta a fost declarată decedată”, se arată în comunicat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Conform unor surse judiciare, femeia s-ar fi aruncat de la etaj în urma unei depresii. Marţi semnase un acord prin care renunţa la copil, în prezenţa unui asistent social din cadrul administraţiei locale. 

Related Articles

Back to top button