Curierul Românesc

Mircea Geoană, cumpărat de afaceristul Șucu cu 20.000.000 EURO! Aspen a schimbat „prostănacul”

S-a ajuns din nou într-o situație cel puțin halucinantă la vârful a ceea ce ar trebui să numim sistem… În fapt doar un amalgam deja mult prea flexat al clasei politice, serviciilor secrete și mediului de afaceri deopotrivă.

În spatele fiecărui candidat se află o femeie ambițioasă

Astfel că aproape nimeni nu mai poate fi deja atins nici măcar cu o anchetă preliminară, pe motiv că este ”omul lui Geoană”! La fel cum, pe timpuri, nu se mai putea dădea o palmă în oraș, că toți erau ”nepoții Cămătarilor”!

Mai bine deschideți geamul!

Iar ”legendarea” rolului de-a dreptul profetic al ”salvatorului” Mircea Geoană este atât de intens ”rostogolită” de către o parte a încă teribilei mașinării de propagandă operativă, încât a ajuns o adevărată bravadă să te accepte, fie și ca simplu cotizant, ”echipa de consiliere a campaniei prezidențiale a lui Mircea Geoană”! Echipă care, haide să o spunem cât se poate de răspicat, NU EXISTĂ! Cel puțin momentan! Adevărații băieți deștepți ai sistemului așteptând oricum primele rezultate ale alegerilor preliminare de peste Ocean, din luna ianuarie, pentru a se poziționa față de cel căruia urmează să i se lipească pe frunte eticheta de ”omul americanilor”!

Cuplul Iohannis – Ciucă, schimbat cu Geoană – Șucu

Așa că naivii care se reped deja să își cumpere protecția prezidențială pentru următorii zece ani chipurile, mai bine ar deschide larg ferestrele! Și ar arunca banii pe geam! Pentru că, deocamdată cel puțin, tot aceeași este ”finalitatea”!

Și tu, Diana…?

Astfel că investiția cea mai sigură este așteptarea alegerilor preliminare americane.

Numai că, arzătoarea dorință lăuntrică de parvenire politică este atât de puternică, încât până și miliardari ca Dan Șucu au furat deja startul. Desigur, după cum o știu prea bine inițiații sistemului, actualul patron al Rapidului nefiind decât un ”Mircea Geoană al Mihaelei” pentru parcă mult prea băgăreața sa soție, Diana Șucu. Fosta prezentatoare TV devenind deja cea mai bună prietenă a ”Dragostei mele, Mihaela” Geoană.

Cele două ”prime doamne” ale României visând deja cu ochii deschiși cum Mihaela Geoană va fi soția viitorului președinte al României iar Diana Șucu cea a premierului care urmează să fie desemnat de ”Prostănac” în fruntea Guvernului.

Informația ”scursă controlat” astăzi, cea cu privire la un prim  ”transfer de 20.000.000 euro” trebuind să fie percepută drept un ultim avertisment contrainformativ ”că se știe”…

”ASPEN SCHIMBĂ PROSTĂNACUL”!

Astfel titram ”lovitura” din 23 martie 2023. Atunci când dezvăluiam că ”polul de putere” subterană al Institutului Aspen nu va risca să meargă pe o singură mână pentru promovarea ”noului proiect de țară” pentru România! Astfel că, după cooptarea generalului – rezervisto – pensionar – liberal Nicolae Ionel ”Ciucă al nostru” – doar ca să fie acolo, că nu se știe și oricum nu costă mai nimic! – s-au format două echipe distincte de pre – campanie. Institutul Aspen România monitorizând cu o consecvență de-a dreptul obsesivă șansele ”bătrânului” om politic Mircea Geoană și a ”noului tehnocrat miliardar” Dan Șucu de a fi aruncați în lupta prezidențială. Depinde care din ei va fi mai bine poziționat la ”momentul operativ zero”…

Dacă democrații americani vor reuși să îl ”împăieze” pe bietul Biden în fruntea preferințelor și în 2024, atunci Mircea Geoană având toate motivele să țopăie din nou de bucurie. Iar Dan Șucu trebuind să își convingă ambițioasa soție că este bine să fie numit și premier, chiar dacă astfel Diana nu va mai fi ”prima doamnă”.

Șucu e în toate!

În schimb, dacă republicanii lui Trump vor rezista ”corectitudinii politicii” cu care deja se încearcă scoaterea birocratică a ”Marelui Blond” de pe listele electorale, ”suveranismul” românesc se va căpătui cu un ”candidat independent autohton” precum Dan Șucu!

Deocamdată însă se joacă… Astfel că NU a fost desemnată nicio echipă de campanie electorală pentru Mircea Geoană în România!

Țineți minte un nume: Vișoiu!

Intrarea lui Dan Șucu în Imperiul Leilor… Intrarea lui Dan Șucu în imperiul mass-media prin cumpărarea MEDIAFAX… Intrarea lui Dan Șucu în lumea sportivă prin cumpărarea Rapidulețului… Totul ține strict de un marketing politic pentru care deja se bagă mâna în ”pușculița sistemului” mai mult decât era prevăzut.

Pentru că, odată intrat în ”hora sistemului”, Dan Șucu va trebui să joace până la sfârșit. Astfel că face transferuri, ca să nu se întoarcă galeria împotriva sa… Soția sa o întreține pe ”Mihaela, dragostea mea”, deși Dianei nu îi convine acest rol secundar. Iar toate celelalte ”cumpărături” pe care le va face Dan Șucu în perioada următoare – stați liniștiți, nu din banii lui! – vor fi doar pentru desemnarea acestuia drept premier al României! Ca independent… Ca președinte al organizației oamenilor de afaceri autohtoni… Ca miliardar filantrop… Ca soț al Dianei… Aproape că nici măcar nu mai contează!

Iar ”proiectul cuplului” Mircea Geoană – Dan Șucu pare a fi  în grafic, cel puțin momentan. Numai că ”membrii sau absolvenții de Aspen” trebuie să conștientizeze că, dacă structura parteneră din sistem nu își ține partea sa de ”deal” și își va arunca propriul om în cursa prezidențială, atunci totul s-a năruit!

Și mai grav pentru ”fetele” aflate în spatele ultimului transfer fiind că Vișoiu deja ”strănută”! Și atunci vor ”răci” cu toții instant!

Dar, deocamdată doar atât, ”să se știe că se știe…”

Related Articles

Back to top button