Curierul Românesc

Gianina Șerban: AUR susține ferm protejarea familiei naturale și statutul acesteia din punct de vedere legal

Deputata AUR Gianina Șerban a reiterat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid politic din România pentru care familia reprezintă un pilon de bază al doctrinei sale. AUR susține ferm protejarea familiei naturale și statutul acesteia din punct de vedere legal. Declarația a fost făcută în contextul în care simpatizanții USR și REPER au protestat împotriva AUR, după ce a s-a lansat inițiativa pentru schimbarea Constituției prin Referendum, acțiune susținută și de liderii AUR.

Gianina Șerban a afirmat că protestul USR și REPER a fost patetic întrucât acești indivizi susțin o anomalie. De altfel, nici măcar liderii celor două partide – Cătălin Drulă și Dacian Cioloș, nu mai susțin ideile pentru care au ieșit la protest simpatizanții lor. Dimpotrivă, Dacian Cioloș afirma în 2018 că familia tradițională trebuie protejată, iar recent Drulă susține același lucru.

„În România există partide politice care susțin că familia nu este formată dintre o femeie și un bărbat, adică progresiștii lui Drulă și ai lui Cioloș, adică USR și cei fără de la REPER, care, cum au auzit de inițiativa menită să protejeze familia naturală prin modificarea Constituției, au și sărit ca arși, găsind de cuviință să facă un protest împotriva AUR, singurul partid din România pentru care familia reprezintă un pilon de bază al doctrinei sale.

Însă am asistat la un protest patetic din partea unor indivizi care susțineau o anomalie în detrimentul normalității. Dar nu este nimic nou pentru USR sau REPER. Au protestat împotriva inițiativei de revizuire a Constituției inițiată de mișcarea Coaliția pentru Constituție, care privește organizarea unui referendum care vizează familia dintre un bărbat și o femeie, respectiv plățile în numerar. Este dreptul lor să protesteze, însă e clar că membrii REPER nu știu că ideea pentru care au țipat nu e susținută nici măcar de liderii lor. Nu mai demult de 2018, domnul Dacian Cioloș, liderul REPER, declara că familia tradițională trebuie protejată. Mai nou, și domnul Drulă, șeful USR, susține asta. Poate și-o fi dat seama între timp că are o mamă și un tată și nu părinte 1 și părinte 2”, a afirmat Gianina Șerban.

Deputata a mai spus că nimeni nu poate opri un demers natural și care este menit să reprezinte o societate sănătoasă. În context, aceasta a subliniat că apărarea familiei naturale, tradiționale, este esențială într-o țară ca România, în care natalitatea scade de la an la an.

„AUR susține ferm protejarea familiei naturale și statutul acesteia din punct de vedere legal. Condamnăm orice acțiune care se manifestă împotriva acestui demers și considerăm că aceste acțiuni sunt împotriva creșterii natalității și un atac la viitorul României în toate formele sale”, a mai spus Gianina Șerban.

Related Articles

Back to top button