Curierul Românesc

George Simion: „Izolați internațional”, la CPAC 2024 în Washington D.C.

Mă aflu în Washington D.C., în cea de-a doua zi a Conferinței de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC), unde am oferit un interviu doamnei Sherrona Bishop, co-gazda Realtalk.

Discuția a debutat cu o introducere din partea Sheronnei, care a subliniat importanța patriotismului și a luptei pentru libertate.

M-a invitat apoi să prezint obiectivele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Am vorbit despre dorința noastră de a avea alegeri libere, libertate de exprimare și o societate lipsită de cenzură.

Am subliniat lupta AUR împotriva restricțiilor impuse în timpul pandemiei de COVID-19, menționând că am fost singurul partid care s-a opus vehement acestora. Am evidențiat șansa reală pe care o avem de a câștiga următoarele alegeri, chiar dacă ne confruntăm cu un guvern socialist dornic să se mențină la putere.

Am explicat că unul dintre motivele pentru care am participat la CPAC a fost dorința de a obține sprijin internațional din partea Partidului Republican din Statele Unite. Am criticat Democrații americani pentru susținerea necondiționată pe care o acordă socialiștilor din România și din Europa.

Discuția a vizat și un subiect general valabil la nivel global: modul în care patrioții și suveraniștii sunt adesea acuzați în mod fals de a fi pro-ruși, antisemiți sau de extremă dreaptă. Am respins ferm aceste etichete, subliniind ipocrizia celor care le folosesc, accentuând ideea că Statele Unite, sub conducerea Democrată, nu mai pot fi considerate un bastion al libertății, fiind guvernate de un stat paralel care promovează idei comuniste și totalitare.

Interviul a continuat cu o serie de alte întrebări interesante din partea Sheronnei, la care am răspuns cu sinceritate și deschidere. Am simțit că am reușit să transmit mesajul AUR unui public american mai larg și să creez o punte de legătură importantă între patrioții din ambele țări.

Rămâneți alături de mine pentru a afla mai multe despre restul interviului și despre viziunea mea pentru o Românie mai liberă și mai prosperă!

Dreptate pentru România!

George Simion

Related Articles

Back to top button