Anchete

Eternul sforar al PSD implicat și în eșuarea puciului de la Federația Română de Handbal

Eternul sforar al PSD de la Cluj, Vasile Dîncu, n-are stare și recent s-a implicat în eșuarea unui puci de la Federația Română de Handbal (FRH).

La ultima ședință a Consiliului de Administrație de la FRH din 18 octombrie 2023, mai mulți membri au cerut demisia președintelului Constantin Din. Însă, planul de debarcare al șefului FRH a eșuat ca urmare a implicării liderului PSD Vasile Dîncu.

Unul dintre membrii care trebuia să ajungă la București și să voteze împotriva lui Constantin Din a fost Cristian Potora de la Universitatea Cluj. Acesta n-a mai ajuns la București, deși avea și bilete de avion luate din timp, dintr-un motiv incredibil. El a fost sunat de Vasile Dîncu și întors din drum pe motiv că senatorul PSD îl susține pe Constantin Din și, ca atare, nu trebuie să meargă să voteze împotriva șefului FRH.

Astfel, fără votul lui Potora, Constantin Din a rămas la șefia FRH. Practic, după ce Vasile Dîncu trage de ani buni sforile la Federația Română de Fotbal, fiind și nașul lui Răzvan Burleanu, și se vede unde a ajuns fotbalul românesc, a ajuns acum să se implice și în handbal. Așadar, pe mâna lui Dîncu fotbalul a ajuns în lumea a patra, iar acum, vrea să ducă și handbalul pe urmele fotbalului. Astfel, și viitorul handbalului românesc a făcut, cu ajutorul lui Dîncu, un pas mare către…anonimat!

Related Articles

Back to top button