Curierul Românesc

Ei sunt clovnii României … din România. Ce am aflat după sughițul lui Tapalagă

Așa cum mă așteptam, goarnele sistemului, clovnii României, au început să răspundă la comenzi. Brusc, după o tăcere mediatică aproape sumbră în ceea ce privește AUR, oamenii binomului au început să facă ce știu ei mai bine: propagandă.

Și uite cum, clovnii României, de la zero mențiuni și articole despre programul nostru politic, despre acțiunile noastre de prin țară, așa-zișii jurnaliști inundă presa cu atacuri furibunde la adresa noastră.

Probabil au văzut sondajele reale și s-au prins de schemă. Probabil s-au trezit azi dimineață cu fața la cearceaf, morocănoși că au trecut anii cei mai buni pe lângă ei. Probabil au primit niște fonduri generoase, că tot a început să plouă cu bani, acum în prag de alegeri. Noi putem doar să speculăm, eventual să ne imaginăm. Doar ei știu adevărul.

Ce este clar, mai mult ca oricând, este că îi deranjam. Îndeajuns de mult încât aceștia sunt dispuși să își arunce la gunoi până și ultima fărâmă din integritate. Pentru că nu te mai poți numi un „jurnalist” atunci când scrii, de bună voie, astfel de inepții. Nu te mai poți numi un „analist” atunci când spumele de la gură te-au îndemnat, in mod gratuit, să etichetezi milioane de români drept „cozi de topor”.

Acești globaliști de șampanie, care mor zilnic de grijă pentru toate lucrurile din lume, mai puțin țara lor, care se trezesc dimineața în palatele lor de catifea, cumpărate din banii primiți din taxele colectate tot de la oamenii de rând, lucrează zi de zi împotriva interesului românilor. Și o fac de 30 de ani, deghizați în tot felul de ongiști și așa-ziși democrați.

În perioada referendumului pentru familie vă numeau „medievali”. În perioada pandemiei va numeau „teroriști”. Acum v-au etichetat drept „ciomăgari”, „cozi de topor”, „derbedei” și „clovni”. Dintr-o batjocură în alta, fără pic de remușcare. Aceștia sunt promotorii democrației de rit occidental în România, care visează neîncetat la progres, război și tratamente hormonale.

Ce am aflat după sughițul lui Tapalagă? Că nu e bine să urăști. Pentru că atunci când o faci, ajungi exact ca ei.

Related Articles

Back to top button