Curierul Românesc

Consumului de droguri a luat amploare în România. De ce sistemul tace – Daniel Gheba (AUR)

Fenomenul consumului de droguri a luat amploare în România – țara noastră nu ar fi putut ajunge în această situație fără concursul autorităților. Experții antidrog atrag atenția asupra faptului că România se află la cel mai mare nivel de consum de droguri din istorie, victime fiind inclusiv copiii cu vârste între 6 și 7 ani.

În acest context, deputatul AUR Daniel Gheba a declarat că în toată această problemă există un punct vulnerabil, prin care drogurile ajung în țara noastră, cu sprijinul direct al autorităților – este vorba despre Portul Constanța, principala poartă de intrare a acestor substanțe.

Acesta a constatat că, în urma accidentul de la 2 Mai, nu a existat nicio comunicare oficială referitoare la arestări – liderii rețelelor de interlopi sunt în continuare în libertate. Din singura comunicare a ministrului de Interne a reieșit doar faptul că autoritățile au pierdut lupta cu drogurile.

În acest context, Daniel Gheba a cerut autorităților să ia măsuri de urgență pentru a evita alte tragedii de felul celei petrecute la 2 Mai.

„Practic, coaliția PNL-PSD, nășită de Iohannis, face cadou România tuturor traficanților de droguri, le pune destinul și viitorul copiilor noștri la dispoziție.

Stopați traficanții de droguri și va scădea cererea de droguri. DIICOT să își facă treaba pentru care primește banii, iar politicienii și patrioții care înțeleg acest pericol să se unească și să vină cu soluții rapide. Nu vrem cazuri precum Pascu, nu mai vrem să ne vedem copiii omorâți, drogați, care se urcă la volan. Vrem ca poliția să își facă datoria și să nu uite jurământul militar. Vrem o țară curată. Nu vrem sa ajungem precum Columbia sau Mexic”, a declarat deputatul AUR.

Related Articles

Back to top button