Curierul Românesc

AUR Iași: De frica ieșenilor revoltați, Mihai Chirica se baricadează în Primărie și respinge orice miting de protest împotriva sa!

Primarul-mafiot al Iașului, Mihai Chirica, respinge din pix orice manifestație care nu îl ridică în slăvi și nu contribuie la consolidarea propriului cult al personalității.
Într-un dispreț total față de principiile unei democrații și împotriva dreptului la liberă exprimare al ieșenilor, primarul Mihai Chirica a refuzat solicitarea AUR Iași pentru autorizarea mitingului de protest cu tema „Corupția din administrația publică locală” în data de 3 septembrie în fața Primăriei Municipiului Iași.
Motivul invocat de primarul-mafiot Mihai Chirica?

Este interzisă desfășurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în același loc sau pe aceleași trasee. Chirica adaugă faptul că simultan se desfășoară un alt eveniment, fără a spune care este acesta!!!

Așadar, fără a oferi explicații suplimentare, fără a spune despre ce alt eveniment este vorba, Mihai Chirica a decis de unul singur că AUR nu are voie să organizeze mitinguri de protest în Iași, mai ales dacă acestea sunt împotriva corupției pe care o păstorește în Primărie.

În regimul autocrat al corciturii politice pesedisto-peneliste din fruntea municipiului Iași, opoziția nu are voie să organizeze manifestații prin care să prezinte ieșenilor adevărul cu privire la corupția care a acaparat administrația publică locală

Related Articles

Back to top button