Important

Comunisul era parfum – Premierul Ciucă anunţă că România stinge lumina la orele de vârf, din solidaritate cu UE

Nicolae Ciucă ne spune că, din solidaritate cu Uniunea Europeană, România trebuie să stingă lumina la orele de vârf. Motivul? Economie de curent. Liderii de la Bruxelles duc o politică distructivă pentru țările membre, încălcând toate tratatele Uniunii Europene.

UE a propus raţionalizarea, iar premierul Nicolae Ciucă execută orbește, fără să pună întrebări. Guvernul anunţă că vor fi restricţii pentru reducerea consumului în România.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că în şedinţa de joi a Guvernului vor fi discutate şi recomandările Comisiei Europene privind reducerea consumului de energie la orele de vârf, iar Ministerul Energiei va avea apoi un mandat în acest sens pentru reuniunea miniştrilor energiei din UE care va avea loc pe data de 9. Şeful Executivului a făcut apel la cetăţeni şi instituţii de a reduce risipa de energie.

„În acest moment este vorba doar de anunţarea unor intenţii care urmează să fie dezbătute pe data de 9 la nivelul miniştrilor energiei din UE. Din acest intenţii am putut desprinde faptul că măsurile luate prin OUG de săptămâna trecută suntem foarte aproape de a îndeplini aceste intenţii. Nu putem vorbi sigur despre ele că urmează dezbatre şi aprobare. După finalizarea măsurilor, vom face în aşa fel încât să ne aliniem la deciziile stabilite la nivelul UE”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat cum va aplica România recomandările Comisiei Europene privind economia la consumul de energie.

Related Articles

Back to top button