Important

Sorin Ovidiu Vîntu: Din cauza americanilor și a actualei clase politice, România se pregătește să intre în război”

România se pregătește să intre în război, avertizează Sorin Ovidiu Vîntu în clipul său obișnuit de pe Facebook. Sorin Ovidiu Vîntu susține că din cauza americanilor România va fi atrasă în război și le transmite tuturor să se pregătească pentru ce e mai rău.

„România va intra în război, se pregătește. Americanii au decis să trimită trupe NATO în Ucraina, chipurile trupe de menținere a păcii. Cretinii ăia vor să ne târâie în război și vor reuși. Cu actuala clasă politică clar vor reuși. Deci pregătește-te pentru ce e mai rău”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Mai mult, Sorin Ovidiu Vîntu s-a declarat convins de faptul că omenirea se va confrunta cu un nou război mondial.

„Îți spuneam că singura mișcare pe care o vor face chinezii e aceea de a crea o alianță militară cu rușii. Iată că lucrurile se întâmplă. Fac exerciții militare cu mai multe țări. Dar Rusia și China contează în primul rând. Generație, sunt convins că vom avea un război mondial. Și asta din cauza nenorociților care trag sforile în America”, a continuat el.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Dacă soldaţi români ajung în război, va fi pentru ca America să-şi păstreze supremaţia mondială. Merită?”

Related Articles

Back to top button