Ploieștiul nu are apă caldă de 23 de zile – Bâlbe și decizii proaste la Primăria PNL

Câteva decizii proaste luate la Primărie și Consiliul Județean a făcut ca un oraș mare din România să rămână fără apă caldă zile întregi. Vorbim de blocuri, spitale și alte clădiri. Ce ai pățit, române, de nu reacționezi la o asemenea bătaie de joc?

Platformele de socializare au devenit noul mod de a protesta pentru români, dar acest lucru nu îi impresionează pe actualii guvernanți. Furia românilor nu se mai revarsă pe stradă, în proteste, ci pe Facebook. Un oraș din România este de zile bune fără apă caldă, iar acest lucru este incacceptabil.

Orașul Ploiești, unul dintre cele mai industrializate din România, este de 23 de zile fără apă caldă. Suferă 130.000 de oameni, dar și spitale care nu își pot asigura apa caldă. Totul din cauza deciziilor luate de Consiliul Județean și primăria conduse de liberalii Iulian Dumitrescu și Andrei Volosevici.

Sistemul centralizat din Ploieşti este gestionat în comun de Consiliul Județean Prahova – condus de Iulian Dumitrescu (PNL), care deţine centrala termică de la Brazi (CET) şi reţeaua primară de transport şi Municipiul Ploieşti – condusă de Andrei Volosevici (PNL) care deţine reţeaua de distribuţie și punctele termice din oraș.

O serie de bâlbe și decizii proaste au dus la situația în care firma selectată de Consiliul Județean, care asigură serviciul de termoficare în sistem centralizat în municipiul Ploieşti, a oprit apa caldă pentru că e nevoie de reparații la instalația cre furnizează energia necesară.

Imediat a început un joc public al acuzelor între Consiliul Județean și Primărie.