comunicat

Cine a stat la masă cu UDMR!? Ipocritul de la Buzău se dă mare apărător al românilor din Transilvania – Dan Tănasă (AUR)

Marcel Ciolacu, cel care coabitează pe mai departe cu reprezentanții UDMR la guvernare, a descoperit subit, și după ce PSD s-a luat în brațe cu liderii UDMR la guvernare ani la rând, pericolul autonomiei.

Ipocritul de la Buzău se dă mare apărător al românilor din Transilvania și un adversar al autonomiei după ce AUR a atras atenția în conferința de presă din această săptămână cu privire la un nou proiect de autonomie despre care Kelemen Hunor a vorbit în această săptămână. Doar că nu este vorba doar de un singur proiect!!! Sunt trei proiecte depuse!

Marcel Ciolacu și PSD sunt cei care le dau vânt în pupă celor de la UDMR să depună astfel de proiecte pentru simplul motiv că sunt cu toții o gașcă de oportuniști care vor să fie mereu împreună la butoanele puterii. UDMR este cel mai longeviv aliat al PSD la guvernarea României.

Oare când Marcel Ciolacu mergea la Congresul UDMR tot la unitatea naţională se gândea?

O spun răspicat: orice proiect de autonomie al așa-zisului ținut secuiesc depus de UDMR este anti-românesc și o amenințare la adresa suveranității și integrității teritoriale a statului român! Cei care susțin un astfel de proiect sunt niște trădători ordinari ai României, care nu au ce căuta în nicio funcție sau demnitate publică a statului român. Orice discuție cu privire la o așa-zisă autonomie, a unui așa-zis ținut secuiesc este în afara oricărui cadru constituțional, legal și politic.

Related Articles

Back to top button