Important

Anchetă exclusivă pe Anchetatorii.ro: Marcel Ciolacu și-a falsificat diploma de licență

O anchetă publicată pe anchetatorii.ro ridică semne de întrebare serioase cu privire la integritatea profesională și academică a liderului opoziției, Marcel Ciolacu. În conformitate cu această anchetă, parcursul său profesional și educațional pare a fi încărcat de controverse.

Liderul actual al PSD, Marcel Ciolacu, este acuzat că ar fi avut un parcurs profesional inexistent până la vârsta de 37 de ani, iar primul său loc de muncă a fost la propria firmă, SC All Com SRL Buzău. În plus, există suspiciuni privind modul în care a obținut diploma de licență în drept. Conform sursei citate, examenul de licență ar fi fost susținut cu mult peste limita legală de timp după absolvirea facultății, sugestia fiind că diploma sa ar putea fi falsă.

Ancheta a dezvăluit că Marcel Ciolacu, deși a fost prezentat ca un profesionist în domeniul juridic, ar fi lucrat în acest domeniu doar pentru o perioadă de trei ani, în cadrul propriei sale companii. Mai mult, potrivit surselor locale, Ciolacu a fost descris ca o persoană bine conectată la lumea interlopă și care a trăit pe banii și relațiile tatălui său.

În plus, există și acuzații că, în baza diplomei universitare de la Universitatea Ecologică din București, cel puțin dubioasă, dacă nu chiar falsă, Ciolacu a obținut două masterate și a fost admis la un doctorat la Academia Națională de Informații. Ancheta sugerează că Marcel Ciolacu ar fi fost posibil colaborator al serviciilor secrete.

În contextul acestor informații, parcursul său politic fulminant ridică semne de întrebare. Marcel Ciolacu a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul PSD și al Camerei Deputaților și a devenit liderul PSD în 2019.

Ancheta publicată pe anchetatorii.ro ridică serioase îndoieli privind integritatea liderului PSD, Marcel Ciolacu, și sugerează că acesta ar fi putut beneficia de un sprijin consistent din partea unor entități cu influență în domeniul securității naționale. Ciolacu nu a răspuns la întrebările referitoare la educația și cariera sa, lăsând în continuare loc pentru întrebări și speculații.

Mai multe detalii despre această anchetă pot fi găsite pe site-ul anchetatorii.ro. Vom reveni cu detalii pe măsură ce situația se dezvoltă. Până atunci, rămâneți cu noi pentru alte știri de ultimă oră.

Related Articles

Back to top button