Curierul Românesc

USR mimează opoziția și că este mână în mână cu guvernarea Nicu și Marcel

Încă o dată s-a dovedit că USR mimează opoziția și că este mână în mână cu guvernarea Nicu și Marcel! Astăzi, CCR a respins sesizarea USR-ului pe măsurile fiscale pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea. Acum, pachetul de măsuri merge mai departe, fără niciun impediment.

USR s-a încăpățânat să facă jocurile coaliției PSD-PNL, încă din momentul în care a fost adoptat pachetul de măsuri!

În vreme ce AUR a venit cu un proiect de moțiune de cenzură în Parlament, USR a ales să nu semneze și nici să accepte semnăturile pe care le-am strâns. De ce? Pentru că USR acționează complice, după cum îi cântă Ciolacu, Ciucă sau Iohannis!

După decizia CCR de azi, nu se va mai putea face absolut nimic, iar măsurile își vor produce imediat efectul. Adică, împovărarea românilor va începe, în mod oficial, de mâine!

Dacă USR ar fi acceptat să depună moțiune de cenzură, atunci Guvernul Ciolacu ar fi venit în fața românilor pentru a da explicații și, poate, reprezentanților PSD și PNL le-ar fi venit mintea cea de pe urmă și ar fi votat împotriva acestui măcel fiscal!

Dar, pentru că USR-ul a refuzat acest lucru, acum nu mai avem nicio pârghie împotriva dezastrului economic produs de măsurile lui Ciolacu!

Related Articles

Back to top button