Important

Ședință cu scântei la vârful PNL

Şedinţa BPN al PNL se desfășoară, la ora transmiterii acestei știri, pe fondul vociferărilor mai multor liberali cu privire la acțiunile PSD din Guvern, au declarat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Printre liderii PNL care au luat cuvântul împotriva PSD au fost Alina Gorghiu și Dan Vîlceanu, cei doi fiind de părere că ministrul Muncii, Marius Budăi (PSD), ar trebui dat afară din Guvern după ce a ieșit în cursul zilei în conferință de presă să anunțe că PSD cere creșterea pensiilor și a salariilor și că există bani pentru acest lucru, fără să existe în prealabil o discuție cu liberalii.

„PSD încearcă să șubrezească autoritatea premierului”, au mai acuzat liberalii, potrivit surselor citate.

În ședință s-a mai avansat teoria potrivit căreia PSD nu face decât să se folosească de PNL și că nu ar trebui exclusă varianta că social-democrații se pregătesc să lase PNL singur la guvernare. „Vor urma vremuri grele și PSD o să ne lase să ne rupem singuri capul”, au mai avertizat liberalii.

Raluca Turcan și Gigel Știrbu l-au criticat și ei pe Marius Budăi pentru că a venit în fața presei cu teme care nu au fost discutate în coaliție, mai spun surse din ședință.

Related Articles

Back to top button