Curierul Românesc

Război total între baronul Oprișan și Simion. Liderul AUR cere vrâncenilor să îl toarne

George Simion, liderul AUR, a fost dat în judecată fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan (PSD), acuzându-l de instigare la violență. Simion a prezentat public casa lui Oprișan, evaluată la 7 milioane de euro, susținând că aceasta a fost construită cu bani obținuți prin furt. El îndeamnă populația să nu mai voteze politicieni corupți precum Oprișan și declară că acesta intenționează să revină în administrație și trebuie oprit cu orice preț.

Simion anunță că va aduce 1.000 de martori pentru a demonstra că casa aparține lui Oprișan și că va dezvălui toate ilegalitățile comise de acesta. Simion subliniază că casa reprezintă „esența furtului României din ultimii 33 de ani” și că este determinat să lupte împotriva vechii clase politice, cerându-le vrâncenilor să depună mărturie despre hoțiile lui Marian Oprișan.

„E un complex pe care un bugetar, fie el și președinte de Consiliu Județean nu avea cum să îl dobândească legal, nici el, nici mama lui, cu toate că el în declarații publice spune „mama mea sunt eu”. Dincolo de acest zid impozant, în fata căruia noi am mai protestat, este esența furtului României din ultimii 33 de ani”, spunea George Simion în luna martie.

Liderul AUR a anunțat că nu renunță la lupta împotriva vechii clase politice și cere tuturor vrâncenilor să depună mărturie despre hoțiile pe care le-a făcut Marian Oprișan. „Trebuie să arătăm că de fapt această casă e a lui Marian Oprișan. O să demascăm toate combinațiile, astfel încât indivizi ca Marian Oprișan să nu mai ocupe nicio funcție în Românie. Ei sunt motivul pentru care România arată așa astăzi: un stat corupt, unde străinii fac legea”, a declarat Simion.

Related Articles

Back to top button