Important

PSD revine la soluția AUR: trebuie reglementată piața de energie. Contre cu PNL

PSD începe cearta cu PNL și revine la soluția AUR a crizei energetice, reglementarea pieței.

Varianta cu subvenționarea nu se dovedește funcțională, prețurile sunt prea mari iar statul nu are de unde da banii înapoi. Așa că PSD vina la soluția propusă de AUR și dă dreptate lui George Simion: piața reglementată în energie.

„La Iași, președintele PNL, Alexandru Muraru, este într-o situație grea, cazurile penalilor Chirică și Alexe îi dau mari bătăi de cap. Greu să explice ieșenilor că partidul pe care îl reprezintă nu este nici Chirică și nici Alexe, că doar sunt pe funcții alese sub sigla PNL.

În încercarea de a scăpa din încercuire, dl. Muraru crează fumigene la București. Brusc îl preocupă soarta guvernării începând cu primăvara anului viitor.

Îi propun dlui. președinte al filialei PNL Iași să fie mai degrabă îngrijorat de știrile care spun că energia electrică s-a vândut cu 2.660 lei/Mwh.

Scumpirea majoră a prețului la gaze și energie este principala cauză de creștere a inflației care erodează veniturile tuturor românilor. Aici așteaptă cetățenii soluții, iar PSD a venit cu propunerea concretă a reglementării prețurilor pentru că este evident că actuala schemă de plafonare nu poate tempera creșterea prețurilor.

Haideți să ne concentrăm pe soluții și nu pe scenarii. PSD a intrat la guvernare pentru a susține cetățenii și economia în aceste momente dificile, nu pentru jocuri și declarații politicianiste.”

Purtătorul de cuvânt al #PSD Stefan Radu Oprea, liderul Grupului PSD din Senat”.

Related Articles

Back to top button