Curierul Românesc

Prin rezoluția Congresului, AUR țintește o majoritate solidă în Parlamentul European, după alegerile europarlamentare

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar de la Alba Iulia, rezoluţia „Anul electoral 2024 – între suveranism şi suveranitate”.

Reprezentanţii AUR au anunţat că îşi propun să obţină un mandat puternic în Parlamentul European.

“AUR îşi propune să obţină un mandat clar şi puternic în Parlamentul European, pentru a reprezenta vocea fermă a poporului român în cadrul Uniunii Europene, pledând pentru suveranitate şi interesele naţionale,” se arată în rezoluţie.

De asemenea, AUR a mai anunţat că la alegerile locale îşi propune să câştige un număr important de primării, consilii judeţene şi locale, “pentru a implementa politici eficiente la nivel local şi pentru a construi o administraţie eficientă şi responsabilă faţă de cetăţeni.”

După alegerile europarlamentare, AUR vizează obţinerea unei majorităţi solide.

“Ne angajăm să promovăm legi şi politici care să consolideze statul de drept şi să asigure dezvoltarea durabilă a României,” au mai precizat reprezentanţii AUR.

Reuniunea a fost prezidată de Claudiu Tîrziu, vicepreședinte al AUR. Geoge Simion a transmis un mesaj participanților, el fiind prezent la o reuniune a Fratellii d’Italia.

Related Articles

Back to top button