Anchete

Paradisul din Delta Dunării a ajuns să fie jefuit de firme apropiate de Paul Stănescu – Dan Tanasă (AUR)

Deputatul AUR, Dan Tanasă, a atras atenția, în cadrul unei conferințe de presă, că cele 2 clanuri mafiote, PSD si PNL adopta in permanenta legi in interesul membrilor de partid. Acesta a oferit exemplul modificărilor legislative care pun în pericol inclusiv Delta Dunării.

„De aproape 3 ani de zile, AUR a semnalat în repetate rânduri că cele 2 clanuri mafiote, PSD și PNL, adoptă în permanență legi în interesul membrilor de partid. Am fost acuzați în repetate rânduri că suntem prea vocali, că deranjăm și spunem adevărul. Doar că fiecare zi care este dată de la Dumnezeu este un exemplu, de la afacerea portbagajul, la Bădălău, la nume grele din PSD, de la vârful PSD, care s-au dovedit a fi niște banali și triști mafioți, interlopi. Mulți dintre ei înfundă pușcăriile și mulți, mulți alții vor continua să înfunde pușcăriile.

Problema este că acești mafioți sunt la conducerea României. Un ultim exemplu din acest lung șir este afacerea Delta Dunării semnalată de curând de presă. O investigație de presă a devoalat faptul că Delta Dunării, paradisul din Delta Dunării, a ajuns să fie jefuit de firme apropiate chiar de Paul Stănescu, de baronul Paul Stănescu, numărul doi în PSD. Considerăm că este inacceptabil ca un paradis ca Delta Dunării să ajungă să fie subiect de dispute politice. Este o miză de 100 de milioane de euro în subvenții, care se vor scurge în firme apropiate de Paul Stănescu. Acesta este patriotismul economic al lui Ciolacu, în care firmele de partid, ale apropiaților celor din vârful, din conducerea PSD și firmele străine beneficiază de sprijin din partea PSD și PNL”, a spus purtătorul de cuvânt al AUR.

Related Articles

Back to top button