Curierul Românesc

Lilian Scripnic, deputat AUR: „Domnule Președinte, Klaus Iohannis, vă mai plimbați mult pe banii românilor?”

La revenirea președintelui în țară, deputatul AUR Lilian Scripnic are un mesaj de atenționare asupra alegătorilor care au votat pentru Klaus Iohannis. Acesta atrage atenția asupra problemelor care apar atunci când se pierde contactul cu realitatea, mai exact, în timp ce taxele românilor cresc, și zborurile președintelui sunt din ce în ce mai scumpe.

  • „Domnule Președinte, Klaus Iohannis, vă mai plimbați mult pe banii românilor?

Turistul numărul 1 al țării, a revenit din safari din Africa, și urmează să plece în vacanță în Dubai.

Deci pe data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, face un mic popas în țara de baștină.

AUR a solicitat participarea lui Marcel Ciolacu în data de 27 noiembrie la „Ora Guvernului” pentru a oferi clarificări privind alocările bugetare către Președinție și vizitele lui Iohannis.

Doar că premierul Ciolacu are alte treburi mai importante decât a răspunde în fața reprezentanților poporului român.

  • Voiam ca Marcel Ciolacu să răspundă la trei întrebări de interes pentru spațiul public din România:

1) Care a fost motivarea pentru alocarea sumei de 1,3 milioane de euro din Fondul de Rezervă al Guvernului către Administrația Prezidențială și modul în care acești bani vor fi folosiți? Am văzut cu toții cheltuielile masive pe care Iohannis le realizează cu ocazia turneelor sale în străinătate.

2) Dacă din componența delegației care l-a însoțit pe Iohannis în vizitele de lucru din Africa au făcut parte și specialiști/experți din cadrul Guvernului? În mod firesc, ar trebui să se concretizeze această vizită și în acorduri economice bilaterale, doar că noi vorbim strict de o excursie a lui Iohannis.

3) Vrem să știm dacă Guvernul a fost consultat înainte ca Iohannis să plece în turneu cu privire la mandatul președintelui.

  • Într-o perioadă în care bani pentru salariile profesorilor nu se găsesc, situația pensionarilor este una extrem de grea, Klaus Iohannis merge în excursii de lux pe banii românilor.

De-a lungul mandatelor sale, Iohannis a aruncat sume importante de bani pentru vizitele de lux, bani care puteau fi direcționați către investiții de care românii au nevoie.

Sfidare pe față!

Related Articles

Back to top button