comunicat

Lilian Scripnic (AUR): Protest la Casa Județeană de Pensii Galați

Deputatul Lilian Scripnic (AUR) afirmă, vineri, despre protestul de la Casa Județeană de Pensii Galați, că niciun reprezentat din partea autorităților locale sau naționale nu a fost prezent pentru a îi asculta. Dragi guvernanți, săptămâna trecută ați votat o lege unde ați promovat și mai mult inechitățile între câteva categorii de pensionari, iar pe acești oameni, care lucrează de dimineață până seară, i-ați lăsat de izbeliște! Inechitățile salariale generate de Guvern trebuie eliminate!, spune el. 

  • ”PROTEST LA CASA JUDEȚEANĂ DE PENSII GALAȚI

Angajații au ieșit din nou în fața instituției pentru a-și revendica drepturile. Este a doua săptămână la rând când fac o grevă de avertisment, pentru a-și exprima nemulțumirile.

Sunt bugetarii cu cele mai mici venituri din sistem, dar care au de calculat şi de asigurat pensiile românilor.

Cer niște salarii decente, pentru a-și întreține familiile, a-și achita facturile și a duce un trai normal.

Am constatat cu tristețe că niciun reprezentat din partea autorităților locale sau naționale nu a fost prezent pentru a îi asculta.

  • Îi asigur de tot sprijinul meu, și voi face teste demersurile necesare către Ministerul Muncii și către Comisiile de Specialitate pentru a lua în considerare cererile angajaților.

Dragi guvernanți, săptămâna trecută ați votat o lege unde ați promovat și mai mult inechitățile între câteva categorii de pensionari, iar pe acești oameni, care lucrează de dimineață până seară, i-ați lăsat de izbeliște!

Related Articles

Back to top button