Guvernul român face trafic de carne vie: exportă organizat viața românilor

Ce s-a întâmplat astăzi pe aeroportul din Cluj este de domeniul fantasticului: mii de români se înghesuiau să părăsească țara la comanda guvernului român.

Inițial am crezut și mi-am dorit ca acordul bilateral semnat între Germania și România să fie doar o glumă proastă făcută de președintele Klaus Iohannis.

Se făcea că Germania avea nevoie de zeci de mii de muncitori necalificați pentru acele lucrări din domeniul agricol pe care nemții nu se dezonorau să le facă, iar politicienii români se ofereau să îi furnizeze.

Este incredibil ce se întâmplă în aceste zile: românii nu au voie să intre din Germania în România datorită crizei sanitare, dar la o simplă strigare a stăpânitorului au plecat la comanda guvernului român la muncă în Germania.

De ce au voie românii să muncească pe nimic în statele Europei puternice afectate de criza sanitară, dar nu au voie românii să muncească la ei în țară, unde numărul de persoane infectate și decedate este cu mult mai mic?

De ce am mai închis afacerile locale, am chinuit antreprenorii români, am sistat munca la unele instituții publice, am trimis medicii să se lupte în spitale fără echipamente?