comunicat

Guvernul PNL-PSD lasă bolnavii de cancer să moară și asta este realitatea tristă a României – Deputat AUR

Gianina Șerban, deputat AUR de Ilfov, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, viața bolnavilor de cancer din România este pusă în pericol zi de zi, datorită faptului că Planul Național de Combatere a Cancerului, un plan votat în Parlament, nu are norme. Ce ați făcut, domnule ministru Rafila? Nimic. A trecut un an de zile și nu ați făcut nimic pentru bolnavii de cancer”, a spus aceasta. 

”Guvernul PNL-PSD lasă bolnavii de cancer din România să moară și asta este realitatea tristă a României de astăzi. Viața bolnavilor de cancer din România este pusă în pericol zi de zi, datorită faptului că Planul Național de Combatere a Cancerului, un plan votat în Parlament, nu are norme. Ce ați făcut, domnule ministru Rafila? Nimic. A trecut un an de zile și nu ați făcut nimic pentru bolnavii de cancer”, a spus deputata AUR.

Gianina Șerban a spus că bolnavii de cancer au tras un semnal de alarmă săptămâna aceasta  cu privire la situația critică în care se află și au transmis că ”fiecare zi de inacțiune a ministrului Rafila înseamnă 153 de vieți pierdute”.

”Asta au relatat bolnavii de cancer și aparținătorii acestora, domnule ministru”, a spus ea, arătând că Planul trebuie implementat de urgență.

”Oare realizați, domnule Rafila, că sunt în joc viețile românilor? Sau țineți cont mai mult de orgolii pentru că acest plan nu este făcut de dvs, nu vi-l puteți asuma și nu contează ce se întâmplă în spate?”, a declarat Gianina Șerban.

Parlamentara AUR a transmis un mesaj către bolnavii de cancer: ”Suntem alături de dvs, suntem aici pentru a vă spriji și sper ca cei care trebuie să ia cu adevărat măsuri reale pentru a vă ușura durerea prin care treceți să ia măsuri imediate și să stopeze aceste abuzuri la care sunteți supuși”.

Related Articles

Back to top button