Curierul Românesc

Guvernul lui Ciolacu distruge economia românească. George Simion: „Decizia PSD+PNL va duce la închiderea a peste un sfert din firmele românești din septembrie”

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a avut o reacție puternică în fața planurilor Guvernului Ciolacu.

Într-o declarație recentă, George Simion și-a exprimat îngrijorarea sa cu privire la o ordonanță de urgență ce ar putea afecta economia românească. Simion a subliniat că implementarea acestei ordonanțe ar putea duce la închiderea mai mult de un sfert din firmele românești începând cu luna septembrie. El a criticat Guvernul pentru faptul că atacă microîntreprinderile și IMM-urile, care joacă un rol vital în economia țării.

În loc să impoziteze multinaționalele, Guvernul alege să afecteze aceste afaceri mici și mijlocii. Simion a propus, în schimb, o reducere a aparatului bugetar și introducerea unui salariu minim brut de 5.000 de lei, cu o taxare de 1.100 de lei.

El a avertizat că această ordonanță ar putea duce la falimentarea afacerilor românești și a criticat faptul că Guvernul a ales luna august pentru a introduce aceste măsuri, când majoritatea oamenilor sunt în concediu și nu pot reacționa.

Related Articles

Back to top button