Opinii

George Simion, despre Dreapta Unită, formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP: „Va fi greu să treacă pragul electoral”

Preşedintele AUR, George Simion, a comentat, într-o conferinţă de presă, că nu crede că noua alianţă „Dreapta Unită”, formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP, va avea prea mare succes la viitoarele alegeri.

Mai exact, George Simion susţine că va fi greu ca această nouă alianţă să treacă pragul electoral de 8%.

„Le urez succes în a trece pragul electoral. Va fi o adevărată provocare. Ei, teoretic, sunt compuşi din trei forţe politice, practic au o problemă, pentru că respectivul domn care spune că este preşedinte la PMP, nu este preşedinte la PMP recunoscut în acte, nu figurează în registrul partidelor politice şi din ce am văzut până acum la Tribunalul Bucureşti, nu există o asemenea alianţă. Dacă va exista compusă din trei partide politice, vor avea un prag de 8%. Le urez succes, dar vor avea mari probleme în a trece pragul electoral”, a declarat George Simion.

Cât despre AUR, George Simion susţine că formaţiunea nu se va alia cu PSD sau PNL: „Ce alianţă politică preelectorală şi postelectorală să facem cu hoţii? Să fie clar, la nivel naţional nu ne aliem nici cu PSD, nici cu PNL. Exclud această variantă”.

Related Articles

Back to top button