Important

Dmitri Medvedev: Oamenii din UE vor îngheţa în case la iarnă

Rusia nu este de vină pentru faptul că europenii vor îngheța în casele lor în această iarnă, a transmis vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, pe canalul său de Telegram.

Medvedev a publicat o listă în care a enumerat mai multe lucruri şi situiaţii „pentru care Rusia nu este de vină”. El şi-a intitulat această listă de 11 articole, „Păcatele lor”.

„Fraierii de europeni au fost escrocati cinic de americani, care i-au forțat să-și asume cele mai dureroase consecințe ale sancțiunilor, care lovesc populația țărilor UE. Europenii de rând vor îngheţa frig în casele lor, în această iarnă”, a scris fostul preşedinte al Rusiei.

În opinia sa, Rusia nu este de vină pentru inflația din Europa și SUA. Faptul că americanii și-au ales ca președintele un „bunic ciudat bolnav de demență” sau că marile companii din UE și America și-au pierdut investițiile de miliarde de dolari în economia rusă, ca urmare a sancţiunilor, au dus la această situaţie la nivel global.

Rusia nu este vinovată de faptul că birocrații nebuni, care își spun conducerea UE, au pierdut definitv legătura cu realitatea și îi obligă bieții ucraineni să-și sacrifice viețile pentru aderarea la UE„, a mai scris Dmitri Medvedev pe Telegram.

În plus, în opinia sa, NATO continuă, contrar logicii și bunului simț, să se apropie de granițele Rusiei, creând o amenințare reală de conflict mondial și moartea unei părți semnificative a umanității.

Medvedev a subliniat că, după „lovitura de stat” din 2014, Ucraina și-a pierdut independența de stat și a intrat sub controlul direct al Occidentului şi a adăugat că, în urma a tot ceea ce se întâmplă, Ucraina şi-ar putea pierde resturile suveranității sale și ar putea dispărea de pe harta lumii.

Related Articles

Back to top button