Important

Deputatul AUR Sebastian Suciu a atacat dur alianța PSD și PNL pentru faptul că și-a arătat susținerea față de actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu

Sebastian Suciu a afirmat, în cea mai recentă declarația politică susținută în Parlament, că România nu poate asista pasiv și indiferent la cele ce se petrec în jurul nostru. El a arătat că, din punct de vedere al securității energetice, ministrul Energiei, sprijinit în continuare de PSD și PNL, este responsabile de cele mei „rușinoase evenimente:

  • încercarea de a scoate la vânzare hidrocentralele, reducând în prealabil producția acestora;
  • adoptarea legii offshore, în contextul creșterilor de preț continue de pe piața carburanților;
  • vânzarea termocentrala de la Mintia la un preț mai mic decât ultima reparație efectuata la sediul acesteia;
  • închiderea minele de cărbuni de la Hunedoara.

Întrebarea fundamentală rămâne, cum și interesul cui îl urmărim noi, jucând acest rol predestinat?

„Și, cu toate acestea, ministrul energiei este în continuare în funcție continuând-și în liniște activitățile sale de subminare a siguranței noastre energetice. Aici, domnul Popescu, ar putea măcar să le mulțumească celor de la PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu, care, prin inacțiunile lor, continuă să incubeze și protejeze aceste elemente submersive și maligne ale actualului guvern. Probabil, actualul ministru al energiei nu și-a epuizat talentele sale nihiliste, iar colegii lui așteptă mai multe REALIZĂRI de tipul celor amintite mai sus.  

În orice caz, aș dori sa închei cu un citat din Barbu Ștefănescu Delavrancea aplicabil pentru întreaga Românie și, posibil, ca doctrină obligatorie pentru ministerul energiei: Moldova n-a fost a strămoșilor mei, n-a fost a mea si nu e a voastră, ci a urmașilor voștri, și a urmașilor urmașilor voștri, în veacul vecilor”, a mai spus deputatul AUR Sebastian Suciu.

Related Articles

Back to top button