Anchete

Coruptul George Sava promovat de PSD ca director adjunct la Direcția Agricolă Buzău

Fostul director interimar al Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava, cunoscut pentru implicarea sa într-un mega scandal de corupție, a fost recent reevaluat și promovat de PSD Buzău într-o nouă poziție de conducere, ridicând semne de întrebare și stârnind controverse în mediul politic și social.

După ce a fost exclus din funcția de director interimar al ADS, în urma acuzațiilor de șpagă de sute de mii de euro, pentru care DNA a deschis un dosar penal, acesta a reușit să obțină o nouă funcție la Direcția Agricolă Județeană Buzău.

Sava a luat șpaga lui Nuță cu împrumut

În conformitate cu sursele noastre, fostul director interimar, cunoscut sub numele de Nuță, ar fi declarat în cadrul unui acord de recunoaștere cu procurorii DNA că șpaga în valoare de 350.000 de euro ar fi fost destinată directorului ADS, George Sava.

Surprinzător, George Sava a recunoscut primirea sumei respective, dar susține că a fost vorba despre un împrumut, pe care intenționează să-l restituie inculpatului Nuță.

Mai mult decât atât, Sava a atras atenția publicului prin prezența sa la vizita noului Ministru al Agriculturii, Florin Barbu, în județul Buzău. Acest lucru a ridicat întrebări legate de conexiunile politice și influența sa continuă în ciuda acuzațiilor de corupție.

Sursa Puterea

Related Articles

Back to top button