Curierul Românesc

Claudiu Târziu (AUR): Pe oricine am alege, doar România este soluția

Duminică au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova, iar multă își pune speranțele într-un candidat sau altul. Aceasta abordare este una greșită pentru că oricine va fi ales, nu va putea rezolva nimic și nu va fi decât un instrument al unor grupuri de interese. Va face același joc al Rusiei pe care îl fac toți conducătorii Rep. Moldova de 30 de ani încoace, este de părere Claudiu Târziu (AUR).

„În acest moment Rusia acaparează Basarabia cu totul. A trecut din Transnistria spre întreaga Basarabie, iar cu rezultatul cel mai probabil al votului de duminică, s-ar putea să se consfințească această acaparare și la modul oficial, având în vedere că e foarte posibil ca președinția R. Moldova să fie câștigată de un om declarat al rușilor”, a declarat candidatul AUR.

„Noi românii sunt spectatori cu toții în timp ce clasa politică de la București este incapabilă, iar cea de la Chișinău este mâncată de interese, de corupție și de incapacitatea de a schimba drumul R. Moldova dinspre Est spre Vest”, a mai spus acesta.

„A ne pune speranța în schimbarea puterii de la București este un act mai întemeiat decât acela de a ne pune speranța în schimbarea puterii de la Chișinău. Nu există altă soluție decât reunificarea românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Acest lucru se poate face prin aducerea la putere la București a unor patrioți care să aibă și viziune, și voința politică, și calitățile necesare diplomatice și politice pentru a desăvârși acest ideal”, a concluzionat Claudiu Târziu.

Alianța pentru Unire Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Related Articles

Back to top button