Horoscop

Care dintre semnele zodiacale vor fi norocoase în weekend

Acest sfârșit de săptămână este potrivit pentru odihnă, fie și numai pentru că nu este cel mai bun moment pentru a lucra, chiar dacă este vorba despre gospodărie – de la orice acțiuni active în această perioadă este mai bine să refuzați.

Zilele de 7 și 8 octombrie sunt zile de energie negativă, care alimentează instinctele inferioare inerente – chiar dacă în grade diferite – fiecărei persoane. Va fi posibil să te odihnești pe deplin doar dacă vei fi singur cu tine însuți – cel mai bine, acasă. Cine va fi norocos în această perioadă?

Sâmbătă și duminică, 7 și 8 octombrie, este perioada în care iritabilitatea și chiar agresivitatea pot deveni o reacție la lumea din jurul nostru, astfel încât comunicarea cu oamenii ar trebui să fie menținută la minimum – mai ales cu cei ale căror relații le prețuim. Cel mai important lucru în această perioadă – pentru a ne păstra liniștea sufletească, ceea ce s-ar putea să nu fie ușor de realizat, cel mai bine este – să facem ceva care ne aduce plăcere: lucrul cu acul, cititul, curățenia apartamentului – aici fiecare își alege ce îi place mai mult. Nu este de dorit să te amesteci în conflictele altora, să impui punctul tău de vedere celorlalți, încercând să convingi pe cineva de justețea lor. Fiecare cuvânt rostit poate fi înțeles greșit sau chiar folosit împotriva persoanei, așa că în aceste zile este deosebit de important să vă gândiți la ce spuneți și cum o spuneți.

Berbec
Astrele Berbecului recomandă să nu te grăbești nicăieri și să petreci timpul după bunul tău plac – cu calm și măsură. Așadar, puteți dedica acest timp pentru a vă îngriji de propriul aspect. În acest caz, este mai bine să nu mergeți la SPA-salon – o puteți face acasă, calitatea „serviciilor” de aici nu va avea deloc de suferit. Principalul lucru în afacerea de a avea grijă de tine însuți – plăcerea pe care o va putea obține ca rezultat.

Fecioară
Fecioara, care încearcă de mult timp să găsească un apartament sau o dacie de vis, va fi norocoasă să găsească exact un astfel de obiect. La vizionare, pe care în acest moment o va oferi un agent imobiliar, ar trebui să fie de acord fără ezitare – ceea ce vedeți pe ea va depăși orice așteptări, chiar și cele mai îndrăznețe. După aceea, va trebui doar să semnați documentele corespunzătoare și să plătiți pentru achiziție.

Capricorn
Capricornii care sunt sceptici cu privire la tot ceea ce nu se încadrează în imaginea reală a lumii, sub influența circumstanțelor își pot schimba punctul de vedere. Semnele care îi vor trimite pe reprezentanții semnului judicios al destinului, le vor profeți o mulțime de evenimente pozitive și plăcute: de exemplu, un nou loc de muncă sau mutarea într-un nou loc de reședință.

Related Articles

Back to top button