comunicat

Atenție la provocări! AUR nu cere bani pentru funcții

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Dorin Lulea, afirmă că nimeni nu cere bani pentru funcții sau candidaturi din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor, iar cei care fac asta sunt doar niște infractori care vor să profite de naivitatea oamenilor. Liderul AUR menționează că susținerea partidului AUR se face doar prin contul partidului declarat la Autoritatea Electorală Permanentă.

„AUR nu cere bani pentru candidaturi sau funcții. Cine vă cere bani în numele AUR este un infractor. Sunt unii care profită de naivitatea oamenilor ce doresc să acceadă într-o funcție de demnitate publică. Știm că așa s-au obișnuit unii din PSD și PNL, dar la AUR nu sunt permise astfel de fapte. Dacă cineva din rândurile noastre comite astfel de fapte trebuie exclus de urgență și deferit justiției.

Jaful din țară trebuie să înceteze. România nu își mai permite să mențină sinecuri, amante, neamuri și lipitori de afișe de la partid în funcții publice. România are nevoie de oameni competenți, iar toate funcțiile în stat trebuiesc ocupate prin concurs și meritocrație.

Susținerea partidului AUR se face doar prin contul public al partidului declarat la Autoritatea Electorală Permanentă.”, a declarat liderul AUR, Marius Lulea.

Marius Lulea mai afirmă că, PSD și PNL lansează tot felul de minciuni despre AUR cu ajutorul presei sistemului.

„Pe rețelele de socializare circula foarte multe informații false despre AUR iar ele ulterior se dovedesc a fi false, însă nimeni nu mai revine pe temă.

Se folosește un întreg arsenal de minciuni și presa sistemului pentru a ține România sub ocupație nefastă PSD-PNL. Dacă luăm în considerare și tehnologia de astăzi și utilizarea inteligenței artificiale orice devine posibil.”, a mai adăugat Marius Lulea.

Related Articles

Back to top button