Important

Așa au spus și cu liberalizarea – Nicolae Ciucă: „Populația nu trebuie să-și facă griji pentru costurile cu energia”

Nu vă faceți griji, ne spune bunul nostru premier Nicolae Ciucă. Așa au spus și la liberalizarea pieței energetice. Vom avea prețuri mici, competiție mare. Iar românii de rând au plătit cu vârf și indesat. Guvernul Ciucă revine în prim plan cu o nouă declarație. Populația nu trebuie să-și facă griji pentru costurile cu energia

”Nu mai târziu de sfârșitul săptămânii viitoare vreau să avem o întâlnire a comitetului de iarnă pentru a analiza în detaliu toate elementele și întreaga interconectare a factorilor din domeniul energetic.

Am reușit să echilibrăm pachetul de măsuri pentru a putea să menținem un preț suportabil pentru utilizatorul casnic și industria alimentară. Cetățenii vulnerabili vor meține același cost la plata energiei și a gazelor. Asigurarea este cât se poate de clară! Nu cred că cetățenii trebuie să își facă griji cu privire la costurile energiei.

În funcție de problemele care vor apărea în urma publicării OUG, dar și ca urmare a reglementărilor la nivel european, vom completa această Ordonanță de Urgență”, a spus Nicolae Ciucă.

Related Articles

Back to top button