Curierul Românesc

Sebastian Suciu, deputat AUR: Planul Simion va contribui la relansarea economiei naționale

Planul Simion va contribui la relansarea economiei naționale, a reiterat deputatul AUR Sebastian Suciu. Acest program este elaborat de experți și prevede măsuri de redresare și dezvoltare a sectoarelor strategice – de la industrie, la construcții, agricultură și energie, iar rezultatele vor fi resimțite din plin de români: bunăstare și creșterea nivelului de trai.

Sebastian Suciu a subliniat că România are nevoie de Planul Simion care va asigura un climat predictibil, atât de necesar antreprenorilor români. De altfel, întreaga economie românească are nevoie de sprijin din partea statului deoarece, în timpul guvernării PSD și PNL, afacerile locale au fost lovite din plin de deciziile politice neinspirate.

„România are nevoie de un plan astfel încât antreprenorii și românii să aibă predictibilitate, să nu mai existe speculă cu terenurile pe care se construiesc ansamblurile rezidențiale. Planul Simion are scopul de a putea asigura o dezvoltare economică durabilă.

Programul va reprezenta un sprijin pentru întreaga economie românească, deoarece, pe lângă bunăstarea care se va traduce în buzunarele românilor, va implica și alte sectoare ale economiei industria materialelor de construcții, industria producătoare de mașini, industria producătoare de echipamente, transporturile, energia, industria metalurgică și siderurgică, industria mobilei și alte produse pentru utilizarea construcțiilor noi vor beneficia de efectele acestui program”, a mai spus deputatul.

Related Articles

Back to top button