Curierul Românesc

„Orice român are dreptul de a candida!” – Conspirația mondială împotriva patrioților lovește: Șoșoacă eliminată, urmează AUR?

Decizia controversată a Curții Constituționale de a o exclude pe Diana Șoșoacă din cursa prezidențială reprezintă doar vârful aisbergului într-o conspirație globală menită să suprime mișcările patriotice. Într-o lume condusă de elite internaționale, care încearcă să controleze toate țările prin intermediul unor politicieni docili, patrioții devin ținte directe. Vocea lui George Simion, care a declarat răspicat „Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales,” ar trebui să ne alarmeze pe toți. Dacă astăzi este eliminată Diana Șoșoacă, cine urmează mâine? AUR, singura mișcare care luptă cu adevărat împotriva corupției și dictaturii globaliste, ar putea fi următoarea victimă.

Sistemul nu suportă vocile care contestă narativul impus de marile puteri. Ce s-a întâmplat cu Șoșoacă este un avertisment clar că orice încercare de a lupta pentru suveranitate națională va fi aspru pedepsită. Dacă nu acționăm acum, riscăm să vedem cum AUR și alte mișcări patriotice sunt eliminate din peisajul politic, iar România devine o simplă colonie, condusă de interese străine.

Related Articles

Back to top button